Adana'nın Kozan ilçesinde liseler arası düzenlenen futbol turnuvasında iki takım arasında kavga çıktı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavga cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Adana İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvada Kazım Karabekir Anadolu Lisesi ile 50'nci Yıl Şehit İbrahim Yüce Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi.

SON DAKİKALARDA TANSİYON YÜKSELDİ

Maçın son dakikalarında tansiyon yükseldi. Karşılaşmada Kazım Karabekir Anadolu Lisesi’nin 3-2 öne geçtiği golün ardından saha içinde başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

'ÖĞRETMENLER DE KAVGAYA KARIŞTI' İDDİASI

Kavgaya bazı öğrenciler ve iddiaya göre öğretmenler de karıştı. Yaşanan arbede üzerine stadyum çevresinde güvenlik önlemleri artırıldı.

POLİS ANONS YAPARAK KALABALIĞI DAĞITTI

Olay yerine gelen polis ekipleri anons yaparak öğrencileri ve kalabalığı dağıttı. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavga, güvenlik güçlerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Maç, kavga nedeniyle yarıda kaldı. 

Yorumlar 0 Yorum Var