Hatay'da jandarma ekiplerinin dronla gerçekleştirdiği trafik denetimi sırasında, uygulama noktasına girmemek için otoyolda geri geri giderek trafiği tehlikeye atan sürücü kıskıvrak yakalandı.

Hatay'da uygulama noktasına girmemek için otoyol üzerinde geri geri giden ve trafiği hiçe sayarak dönüş yapan sürücü, jandarmanın dron kamerasına yakalandı. Ters yöne giren sürücüye cezai işlem uygulandı ve hakkında adli işlem başlatıldı.

GÖKYÜZÜNDEKİ GÖZDEN KAÇAMADI

Payas İlçesinde O-53 Otoyolu üzerinde Hatay Otoyol Jandarma Komutanlığınca 10 Şubat günü trafik kurallarına uyma alışkanlığı kazandırmak maksadıyla jandarma ekipleri tarafından dron destekli trafik denetimi gerçekleştirildi.

TRAFİĞİ HİÇE SAYAN TEHLİKELİ MANEVRA

Trafik denetimi esnasında uygulama noktasına girmek istemeyen otomobil sürücüsünün geri geri giderek, trafik tehlikeye düşürecek şekilde dönüş yaptığı dron kamerasına yakalandı. Jandarma ekipleri tarafından durdurulan araç sürücüsüne idari para cezası uygulandı ve sürücü hakkında trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek suçundan adli tahkikata başlandı.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Vatandaş 13.02.2026 13:20
    Ceza ne kadar?
  • Arif 13.02.2026 13:13
    Yolunda devam etseydi belkide durdurulmayacaktı. Hangi cezadan korktuysa Ters yönde dönüp ilerleyerek cezayı katmerli hale getirdiği kesin. Virajda ters yönde giderken yolcu otobüsü denk gelse sonuç ne olurdu? Burada dron olduğu için medyada göstrerildi ama benzer durum her yerde yaşanıyor.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek