Gaziantep'te yabancı uyruklu 2 grup arasında çıkan bıçaklı, sopalı ve tekme-tokatlı kavgada ortalık savaş alanına döndü, 9 kişi yaralandı. Kavga sırasında bir aracın onlarca kişinin arasına dalarak ezme anları ise kan dondurdu. Olay sonrası yakalanan yabancı uyruklu 9 şahıs hakkında sınır dışı işlemleri başlatıldı.
Olay, gece saat 02.00 sıralarında Şehitkamil ilçesi Şirinevler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, yabancı uyruklu 2 grup arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma bıçaklı sopalı kavgaya dönüştü. Kavgayı fark edenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı sonrası olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Kavga sırasında kan donduran görüntüler: Aracı hızla onlarca kişinin üzerine sürdü
Giderek büyüyen kavgada ortalık adeta savaş alanına dönerken cep telefonu kamerasına yansıyan bir görüntü ise kan dondurdu. Görüntülerde bir aracın hızla gelerek kavga edenlerin arasına dalması ve bazılarını ezerek durmadan yoluna devam etme anları yer aldı.
9 kişi yaralandı, 9 şahıs yakalanarak sınır dışı işlemleri başlatıldı
Mahallede büyük korku ve paniğe neden olan kavgada bıçak, sopa, tekme-tokat ve aracın çarpması sonucu 9 şahıs yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olay sonrası mahallede geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri ise kavgaya karışan 9 yabancı uyruklu şahsı yakaladı. Gözaltına alınan aralarında araçla kavga edenlerin arasına dalan şahsın da olduğu 9 şüpheli şahıs, emniyette tamamlanan işlemlerin ardından sınır dışı edilmek üzere ilgili kurumlara teslim edildi.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.
17.02.2026 09:37
“3. SAYFA” Kategorisine Ait Diğer Videolar
-
Osman
17.02.2026
17:46
Suç işleyeni gönder gitsin zaden kendi insanimiz hep sıkıntılı bi siz eksikdiniz
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
iğrenç ülke
17.02.2026
13:48
Tüm türkiyede çok acil el Salvador başkanin yaptiğin çok acil uygulamadan düzelmez ama başta en tepedeki ler temizmi dürüstmü dürüstse yapar bıcak silah sopa acil taşimak derhal yasaklanmalı. 9 yaşindaki çocuk okula bıcakla gidiyor düşün
Beğen
/ 10 kişi beğenmiş
-
Kim Busi
17.02.2026
13:41
Suriyede savaşta bitti eee bunlar daha niye burda?.
Beğen
/ 11 kişi beğenmiş
-
Sami
17.02.2026
13:33
sanki kendi vatandaşımız yetmedi bir de yabancılar..suç işleyenler sınırdışı edilmeli..
Beğen
/ 11 kişi beğenmiş
-
Vatandaş
17.02.2026
12:48
Orda bulunan herkesin sınır dışı edilmesi daha mantıklı ve yerinde olacaktır. Artık yabancılara ihtimas azaltılsın. Suça karışanlar direkt gönderilsin. Ülkemizde de ceza sistemi değişmesi lazım cezalar caydırıcı değil asayiş günden güne bozuluyor.
Beğen
/ 15 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle