Gaziantep'te yabancı uyruklu 2 grup arasında çıkan bıçaklı, sopalı ve tekme-tokatlı kavgada ortalık savaş alanına döndü, 9 kişi yaralandı. Kavga sırasında bir aracın onlarca kişinin arasına dalarak ezme anları ise kan dondurdu. Olay sonrası yakalanan yabancı uyruklu 9 şahıs hakkında sınır dışı işlemleri başlatıldı.
Olay, gece saat 02.00 sıralarında Şehitkamil ilçesi Şirinevler Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, yabancı uyruklu 2 grup arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma bıçaklı sopalı kavgaya dönüştü. Kavgayı fark edenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı sonrası olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Kavga sırasında kan donduran görüntüler: Aracı hızla onlarca kişinin üzerine sürdü
Giderek büyüyen kavgada ortalık adeta savaş alanına dönerken cep telefonu kamerasına yansıyan bir görüntü ise kan dondurdu. Görüntülerde bir aracın hızla gelerek kavga edenlerin arasına dalması ve bazılarını ezerek durmadan yoluna devam etme anları yer aldı.
9 kişi yaralandı, 9 şahıs yakalanarak sınır dışı işlemleri başlatıldı
Mahallede büyük korku ve paniğe neden olan kavgada bıçak, sopa, tekme-tokat ve aracın çarpması sonucu 9 şahıs yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olay sonrası mahallede geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri ise kavgaya karışan 9 yabancı uyruklu şahsı yakaladı. Gözaltına alınan aralarında araçla kavga edenlerin arasına dalan şahsın da olduğu 9 şüpheli şahıs, emniyette tamamlanan işlemlerin ardından sınır dışı edilmek üzere ilgili kurumlara teslim edildi.
Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.
17.02.2026 09:37
Yorumlar 4 Yorum Var
-
Mehmet Çelebi 17.02.2026 11:14Yazık ya neden sınır dışı ediyorsunuz onlarda artık bu ülkenin vatandaşı
-
okur 17.02.2026 11:13Neden hemen sınır dışı önce anladıkları dilden gereken muameleyi yapın sonra postalarsınız
-
Vatandaş 17.02.2026 10:46Hepsini sınır dışi edin 9 kisi nedir
-
SİVASLI 17.02.2026 10:44Hepsini sınır dışı etmelisiniz bugün bunu yapan yarın ne yapmaz
“3. SAYFA” Kategorisine Ait Diğer Videolar