Nişantaşı’nda kaldırımda yürüyen 17 yaşındaki Ö.A.D.'nin üstüne okul binasının duvarından kopan sıva parçaları düştü. Neye uğradığını şaşıran çocuk başından yaralanırken, tekerlekli sandalyede kitap satan fiziksel engelli Erdal Yalçın, ölümden şans eseri kurtuldu. Olay anı güvenlik kamerasına yansırken, hastaneye kaldırılan çocuk tedavi altına alındı. Diğer yandan yaralanan Ö.A.D. ile annesinin polis merkezine giderek şikayetçi olduğu öğrenildi.

'OKUL AÇIK OLSAYDI FACİA OLURDU'

Olayla ilgili konuşan esnaf Penbe Akdağ, "Belediye otobüsü geçti. Ben de belediye otobüsüne motosiklet çarptığını sandım. Sonra 'Pat' diye ses çıkınca baktım orada bir çocuk başını tutuyordu. O anda birşey yoktu sonra başından kan gelmeye başladı. Oradaki esnaf ve yoldan geçenler ona yardım etti. Eli ve yüzü kan oldu, sildiler ve başına peçeteyle bastırdılar. Ancak kan durmadı ve sağlık ekipleriyle buradaki polisler geldi. Sonra çocuğu hastaneye götürdüler ama akıbeti ne oldu bilmiyorum. Orada engelli abi de vardı her zaman direğin orada dururdu ama o gün kendini ağacın dibine çekmişti. O kurtuldu çok şükür onda birşey yok. Okullar açık olsa ne olacağını düşünemiyorum. Facia olurdu yine ucuz kurtuldu. İnşallah sağlık durumu da iyidir. Senin de benim de başıma gelebilirdi. Hepimize büyük geçmiş olsun" dedi.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • tek 17.02.2026 19:18
    binalar ayak zor duyor ancak susleme yapariz yada eski olsa yuzunu kaplama yapar satariz o da yanlis eski binanin yuzu kablama mi olur
  • xxlxx 17.02.2026 18:06
    Geçmiş olsun. Nasıl kontrol etmedin diye okul müdürünü açığa alın.