Haber7

Dünya Gazze’deki masum sivillerin ve bebeklerin ölümüne sessiz kalırken Japonya’daki Ichıkawa City Zoo’da annesi tarafından terk edilen makak maymunu Punch’ı konuştu.

Sosyal medyada tüm dünyanın ilgisini çeken  Punch için destek mesajları yağarken Gazze’de aileleri İsrail tarafından katledilen çocuklar için ise herhangi bir destek paylaşımı yapılamaması Küba’da dikkat çekti.

KÜBA İKİ YÜZLÜLÜĞE SESSİZ KALMADI

Orta Amerika ülkesi Küba’nın Fransa Büyükelçiliği resmi X hesabından vicdanlara dokunan bir paylaşım geldi.

"DÜNYA PUNCH İLE İLGİLENİRKEN GAZZE'Yİ GÖRMEZDEN GELİYOR"

Büyükelçilik tarafından paylaşılan videoda utanç kaynağı denilerek, “Dünya, elinde peluş bir oyuncak tutan maymun "Punch" ile ilgilenirken, İsrail tarafından tüm ailesi katledilen binlerce çocuğun acılarını görmezden geliyor.

Seçici empati bir utanç kaynağıdır.” denildi.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Murat76 25.02.2026 21:41
    Bize en yakın ülkeler tahrif edilmiş dinlerinden uzaklaşan komünist ülkeler, bizim gibi hassas hatta belki bizdeki bazılarından daha hassaslar. Kübanın onurlu halkına teşekkürler. Rabnim Hidayet nasip etsin onlara.
  • +EKREM+ 25.02.2026 20:19
    insan oglu nankör yahudiler lanetli medya ellerinde her ülkede şubeleri ve kurulu partileri bile var sizce ülkemizdeki destekcileri kim
  • Ali Yediyıldız 25.02.2026 18:58
    Bunlar emperyalistlerin birer oyunu. Hayvanları konuşmayı gündem yaparlar. Zulme uğrayan müslümanları gündemden düşürürler. Uyanık olmalıyız
  • Ersever 25.02.2026 18:18
    İslam dünyasının içi hain kaynıyor. Müslüman kılığına girmiş, her köşebaşına geçmiş, halk ayağa kalkamıyor.
  • ergün 25.02.2026 17:49
    Biri maymun.eder diğeri penguen siyonist katillerin parçalandığını söyleyen yok
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek