Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Abdurrahman Önül'ün "Kabe'de Hacılar" isimli ilahisini çocuklarla söylediği görüntüleri paylaştı.
Göktaş, NSosyal hesabından yaptığı paylaşımında, şu ifadelere yer verdi:
"Tüm Türkiye'nin yüreğine işleyen o ilahiyi duyunca çocuklarımızla birlikte eşlik etmeden duramadık. Seslerimizin ve gönüllerimizin bir olduğu, aynı duygu ve inançla birbirimize kenetlendiğimiz nice ramazanlara. Bu kıymetli eseri milyonların diline düşüren besteci Abdurrahman Önül'e ve Celal Karatüre'ye yürekten teşekkür ediyorum."
-
F.Ç.
27.02.2026
08:35
Z kuşağı, Alfa kuşağı hepsinden çok umutluyum. Gümbür gümbür geliyorlar. İslam bu gençlerle dünyaya yayılacak inşAllah. Allah (c.c.) hepsini ilelebet muhafaza eylesin.
Beğen
/ 6 kişi beğenmiş
-
s.kavram
27.02.2026
08:08
Niye kuduruyorsunuz eyyy laikler. Sizi kudurtmak ne güzelmiş, güzel olan herşey sizi uzuyorsa , güzele devam. Daha ne güzeller gelecek bekleyin,beklemezseniz ülkeyi terk edin. Bize öyle diyorsunuz ya.
Beğen
/ 5 kişi beğenmiş
-
Piyade Er
27.02.2026
02:22
Maşallah Maşallah Maşallah, çocuklarimiza Allah sizleri muaffak etsin ....
Beğen
/ 14 kişi beğenmiş
-
Abdullah
27.02.2026
02:19
Maşallah
Beğen
/ 13 kişi beğenmiş
-
Sefo
27.02.2026
00:49
Sevgili dostlar ,Yüce Rabbim bu fani dünyada herşeyi bir sebebe bağlar ,bu akımda onlardan biri
Yani ( KUŞUN UÇMASINA KANAT SEBEB ) olduğu gibi..
Beğen
/ 38 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle