Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Abdurrahman Önül'ün "Kabe'de Hacılar" isimli ilahisini çocuklarla söylediği görüntüleri paylaştı.
Göktaş, NSosyal hesabından yaptığı paylaşımında, şu ifadelere yer verdi:
"Tüm Türkiye'nin yüreğine işleyen o ilahiyi duyunca çocuklarımızla birlikte eşlik etmeden duramadık. Seslerimizin ve gönüllerimizin bir olduğu, aynı duygu ve inançla birbirimize kenetlendiğimiz nice ramazanlara. Bu kıymetli eseri milyonların diline düşüren besteci Abdurrahman Önül'e ve Celal Karatüre'ye yürekten teşekkür ediyorum."
-
Fth
26.02.2026
23:36
Yüce Allah' a şükürler olsun çocuların diline Allah kelamını nakş edebilmek ve bu aziz millete, büyük kitlelere böyle bir ilahiyi dinletip ve söyletebilmek gerçekten muazzam bir olay, para versen yapamazsın bunu. Ayrıca buran bu klibin yönetmeni Enes Şener (kuzenim) 'e çok teşekkürler.
Beğen
-
Abdullah
26.02.2026
23:21
Mükemmel ilahiyle özümüze döndük çok mutlu ve huzurluyum çekemeyenler çatlasın patlasın inşallah
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
abbas
26.02.2026
23:18
türk ve osmanlı ruhu bu işte beklen tablo milli duruş herşey aslına döner...
Beğen
-
Özgür ÖZDEMİR
26.02.2026
23:07
Bu İlahilerde nasıl bir alamet varsa, gün boyu iş yaparken içimden söylüyorum. :)
Beğen
-
Ali Çelik
26.02.2026
23:01
Yazandan, söyleyenden , dinleyenden Allah cc razı olsun
Beğen
/ 8 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle