İsrail basını, İran'ın Kum kentinde Uzmanlar Meclisi'nin öldürülen İran lideri Ali Hamaney'in yerine geçecek ismin oylanması sırasında saldırıya uğradığını öne sürerken, İran yönetimi ve basını bu iddiayı doğrulamadı.

İsrail'in Kanal 12 televizyonunun İsrailli bir yetkiliye dayandırdığı haberinde, İsrail ordusunun Kum kentindeki söz konusu saldırıyı Hameney'in yerine geçecek yeni liderin belirlenmesi için yapılan oylama sırasında düzenlediği öne sürüldü.

Uzmanlar Meclisi'nin yaklaşık 80 üyesi olduğu belirtilen habere göre, İsrailli yetkili saldırının İran lideri Hamaney'in yerine geçecek kişiyi seçmek için yapılan oylama sırasında gerçekleştiğini savundu.

Öte yandan İran yönetimi ve basını bu iddiayı doğrulamadı.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • Das 04.03.2026 04:19
    Nerden biliyor hangi binada secilcek demek ki hain dolu
  • Bedri Tekbaş 04.03.2026 00:18
    İran hiç vakit kaybetmeden İsrail meclisini vurmalıdır
  • MÜSLÜMAN 03.03.2026 22:12
    Ne abdal lar bunlar yahu içlerindeki ajanı bulamıyolaryazık
  • Bora 03.03.2026 21:57
    Muhakkak yer altına karargahlar kurulmalı silah üretim yerleri yer altına taşınmalı
  • İlk adım 03.03.2026 21:52
    Önce içeriden başlayın yavaş yavaş içeriyi temizleyin hemde dışarıya açılırsınız. Yoksa o binayı İsrail itleri nasıl bilebilir
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek