Aydın'da 25 Aralık 2009'da işe gitmek için evden ayrılan Demirhoş kardeşlerden, bir daha haber alınamadı. İki kardeşin cinayete kurban gitti şüphesi üzerinde durulurken kazı çalışması başlatıldı. Çalışmanın ilk gününde bir sonuç alınamadı.

Edinilen bilgiye göre, Efeler ilçesinde gıda toptancılığı yapan Kenan Demirhoş (36) ve Sinan (28) Demirhoş kardeşler, 25 Aralık 2009 tarihinde işe gitmek için evden ayrıldı. 

İki kardeşten o tarihten itibaren bir daha haber alınmadığı ileri sürüldü. 

Ailenin kayıp başvurusu üzerine çalışma başlatan polis, iki kardeşin evden ayrıldığı aracı Ata Mahallesi'nde terk edilmiş vaziyette buldu.

İKİ KARDEŞİN ÖLDÜRÜLÜP GÖMÜLDÜKLERİ İHTİMALİ ÜZERİNDE DURULUYOR

2009 yılından beri kayıp olan çocuklarından ümitlerini kesmeyen, anne Ümmü ve baba Mustafa Demirhoş, çocuklarından gelecek iyi bir haber bekliyor. 

Dosyayı yeniden açan Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, iki kardeşin öldürüldükten sonra gömülmüş olma ihtimali üzerine farklı adreslerde kazı çalışması başlattı.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Angaralı 04.03.2026 11:11
    Bu kadar erken aramanıza gerek yoktu mahşerde öğrenirdik nasılsa
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek