ABD-İsrail ve İran arasında 8. gününe girilen savaşta yeni bir aşamaya geçildi. "Vaat-i Sadık 4" operasyonunun 23. dalgasını gerçekleştiren İran, Tel Aviv ve çevresine Kheibar, Khorramshahr-4, Fattah gibi yeni nesil katı/sıvı yakıtlı füzeler ve İHA'larla saldırılar düzenledi. Bölgeden servis edilen görüntülerde Tel Aviv'de art arda büyük patlamaların yaşandığı ve gökyüzünü dumanların kapladığı görüldü.
TEL AVİV'DE SİRENLER
Ordunun açıklamasında halka sığınaklara gitmesi uyarısı yapılırken, misilleme nedeniyle riskli bölgelerde cep telefonlarına uyarı mesajları geldi ve ardından başta başkent Tel Aviv olmak üzere birçok kentte sirenler çaldı.
AA muhabirinin aktardığına göre, Tel Aviv'de önleyici füzelerin misillemeyi engellemek için fırlatılmasından sonra güçlü patlama sesleri duyuldu.
İsrail devlet televizyonu KAN'ın haberinde ise İran'dan fırlatılan çok başlıklı bir füzenin etkisiz hale getirilmesi için çok sayıda önleyici füzenin ateşlendiği bildirildi.
Kanal 12 televizyonu, bir füzenin açık alana düştüğünü iddia etti.
-
doğruya doğru
07.03.2026
12:15
ben havai fişek gösterisine bayılıyorum çok güzel bir manzara ...keşke ışıkların yandığı binalarada havai fişek dansı yapılsaydı
Beğen
-
Murat44
07.03.2026
12:10
İsrailin hava savunması zayıflamış anlaşılan.İran daha yoğun devam etmeli
Beğen
-
Hoca dede
07.03.2026
12:10
Allah ım Gazze'ye yaptıklarını çeksinler.
Beğen
-
Vatandaş
07.03.2026
11:25
Bu görüntülerin çok daha etkili ve sert olarak devamını bekliyoruz.
Beğen
/ 11 kişi beğenmiş
-
Ayarcı
07.03.2026
11:23
Çok güzel görüntüler bunlar, devamını bekliyoruz...
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle