Haber7

İsrail ve ABD’nin ortak hava operasyonu ile İran’a saldırmasının ardından Ortadoğu’daki gerilim giderek arttı. İran hükümeti ise ülkesini korumak amacıyla başlatmış olduğu hava saldırılarında 6 ABD askeri öldürüldü.

Amerikalılar Trump’a tepki göstererek askerlerinin İsrail için ölmesini istemediklerini belirtmişlerdi.

ABD Temsilciler Meclisi Üyesi Thomas Massie ise konuşma yaparak Trump’a sitem etti.

Massie,  Trump’ın İran’ı Venezuela gibi kolaylıkla alabileceğini zannettiğini ancak büyük bir yanılgıya düştüğünü belirterek, “İran, Venezuela değil. Ayetullah bir başkan değildi. O bir din lideriydi.

Bu süreçte milyarlarca dolar harcadık ve ne yazık ki altı Amerikalı aile, şimdi oğullarını ve kızlarını toprağa vermek zorunda.” Dedi.

Yasin Akça Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Yasin Akça

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik Bölümünden 2011 yılında mezun oldum. Daha önce çeşitli haber kanallarında ve yerel gazetelerde Haber Editörü ve Haber Kurgu yönetmeni görevlerinde bulundum. Haber7.com’da mesleki hayatıma devam etmekteyim.
Yorumlar 1 Yorum Var
  • afacan 08.03.2026 17:24
    Venezuela halki bir sigir økuz møøø bile demediler liderini usa alip gitti dunya bu tip inekler nadir bulunur iran halki hepsi ølse pes etmez hamas bile silahsiz uc yil dayandi nerde ise iran halki yillarca dayanir elleri ile bile savas yapar zaten ølecek adami øldurmek ne ustelik israil icin katliam yapiyor pedofil sapik
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek