Fransa’nın Nice kentinde düzenlenen barışçıl Filistin’e destek yürüyüşü, bir şahsın kasıtlı provokasyonuna sahne oldu. Göstericileri ağır sözlerle taciz eden şahıs, polis müdahalesi sırasında antisemitizm kartına sığınarak sanki mağdurmuş gibi polise sığındı.

POLİSİ GÖRÜNCE MAĞDUR ROLÜNE GEÇTİ

Olay anında kaydedilen görüntülerde, Yahudi asıllı olduğu belirtilen şahsın, yürüyüş yapan kitlenin içine girerek hakaretler savurduğu ve gerginliği tırmandırdığı açıkça görülürken, çevredeki vatandaşların sağduyulu tavrına rağmen tahriklerini sürdüren şahıs, polis ekipleri bölgeye ulaştığı anda tavır değiştirerek kendisini "antisemitist bir saldırının kurbanı" olarak kendini mağdur gibi göstermeye çalıştı.

Yorumlar 17 Yorum Var
  • Akıncı 09.03.2026 19:11
    En iyi yahudi gebermiş yahudidir.
  • Levrock 09.03.2026 19:09
    Galatasaray taraftarindan yillardir ayni harektleri görüyoruz. Fenerbahceliler olarak artik bu dünyadan biktik, batsinda kurtulsak.
  • Mehmet 09.03.2026 18:35
    Bunlar lili'nin çocukları .(lili=şeytan)
  • Reis 53 09.03.2026 18:28
    Şeytanın artımı bunlar.
  • misafir 09.03.2026 18:27
    bunları görünce miğdem bulanıyor. ne aşşağılık bir kavim.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek