İsrail ordusunun İran'dan yeni füze saldırısı başlatıldığını duyurmasının ardından başkent Tel Aviv dahil ülkenin orta kesiminde sirenler çaldı.
İsrail ordusundan yapılan açıklamada, İran'dan atılan füzenin önlenmesi için hava savunma sistemlerinin devreye girdiği bildirildi.
Misilleme tehdidi altındaki bölgelerde cep telefonlarına ön uyarı mesajları atıldığını belirten açıklamada, vatandaşlardan sığınaklara girmeleri istendi.
Öte yandan İsrail basını, İran’ın salı günü gerçekleştirdiği 6'ncı misilleme saldırısında tek füze attığını aktardı.
İsrail acil yardım servisi Magen David Adom'dan (Kızıl Davut Yıldızı) yapılan açıklamada, son füze saldırısında yaralı ihbarının gelmediğini bildirildi.
-
vedat
11.03.2026
10:59
Atan = 1 karşılayan = 0 ,
maçta skor sayısı
Beğen
-
esas
11.03.2026
09:36
Aslında İran artık füze sayımı talep ettiğiniz gibi düşürdüm deyip barış görüşmesine başlayalım demeli. Bir de daha ağır tonajlıları azaltmamı da ister misiniz! Neyse iki soykırımcı mal kavgasında işin aslı bu. ABD'ye iyi kazık oldu. Pasifikte ve körfezde karizma ve savaş gücü çizildi.
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
MERT
11.03.2026
08:30
Oh! Oh! Havai fişekler atmışlar. Bayram değil Yılbaşı değil. ÇOCUK KATİLLERİ neyi kutluyor acaba.
Beğen
/ 5 kişi beğenmiş
-
Yarkan
11.03.2026
08:06
Maşaallah
Beğen
/ 8 kişi beğenmiş
-
Ali70100
11.03.2026
07:31
Şu görüntüler sahurda iyi gidiyor
Beğen
/ 10 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle