Haber7

ABD halkı Trump'ın İran'a saldırmasına karşı çıkarak İsrail için askerlerini Ortadoğu'ya göndermek istemediklerini söyleyip tepki göstermişti.

TRUM'A TEPKİLER SÜRÜYOR

ABD ve İsrail'in İran'a yönelik başlatmış olduğu saldırılar sonrasında 6 ABD askerinin cenazelerinin teslim edilmesinin ardından Trump'a tepkiler gelmeye devam ediyor.

ESKİ ABD'Lİ ASKER: ASIL TERÖRİST BİZİZ

Eski ABD askeri bir kadın ise sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla yaşadığı hayal kırıklığını paylaştı. Eski ABD'li asker  20 yıl önce terörle mücadele için Ortadoğu'da savaştığını ancak teröristlerin kendileri olduğunu anladığını belirterek yaşadıklarını anlattı

ABD'li eski asker bölgede çekmiş olduğu fotoğrafı da paylaşarak, "20 yıl önce terörle mücadele savaşında yer aldım. Ve bugün, teröristin ben olduğum gerçeğiyle yüzleşmek zorundayım." dedi.

Ufuk Yıldız Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ufuk Yıldız

Editör Hakkında

1998 yılında Sakarya'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Sakarya'da, üniversiteyi ise İstanbul'da Marmara Üniversitesi'nde tamamladı. 4 yıllık video editörü. TRT Haber'de staj yaptı. ATV'de mesleğe ilk adımını attı. 2020 yılında video editörlüğe başladı. BSH, Merzigo gibi yerlerde görev aldı. Sitede video editör olarak görev aldı. Halen Haber7.com’da video editörü olarak görev yapmaktadır.
Yorumlar 12 Yorum Var
  • bedri tekbaş 11.03.2026 17:29
    sorun onurlu amarikan halkında değil sorun onursuz, pedofili ve israil uşağı olmuş yöneticilerde
  • Adalet arayan 11.03.2026 17:22
    ABD .demek terör devleti demek sein aklıma şimdimi geldi
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek