Haber7-ÖZEL
7 Ekim'den bu yana Gazze'deki masum sivilleri katleden, binlerce Gazzeli'yi aç bırakan İsrail hükümeti, yaşattığını yaşamaya başladı. İran'ın füze saldırıları nedeniyle İsraillililer sığınaklara kaçarken İsrailli gazeteci yiyecek yardımı için dünyaya seslendi.
İRAN, İSRAİL'E FÜZE YAĞDIRDI
İsrailli gazeteci Yair Pinto sosyal medya X hesabından yardım çağrısında bulundu. ABD ve İsrail’in İran’a yönelik başlatmış olduğu saldırılar sonrasında İran, başkent Tel Aviv’de dahil olmak üzere İsrail'e füze ile karşılık verdi.
İSRAİLLİ GAZETECİ DÜNYAYA YARDIM ÇAĞRISINDA BULUNDU
İsrailliler ise sığınaklara kaçarken bölgede bulunan İsrailli gazeteci ise dünyaya çağrıda bulunarak yardım arayışına girdi. ABD’ye güvenerek savaşın fitilini ateşleyen İsrail hükümeti ve savaş yanlıları füzelerin hedefi olurken, gazeteci Pinto, “İran misilleme füzeleri şehrin en merkezi yerlerini vuruyor. Füzeler inerken 6-7 parçaya ayrılıyor. İnsanlar sığınaklarda yaşadığı için yiyecek içecek yardımına ihtiyaç var. Bizi, ailemi ve sevdiklerimi vuruyorlar. Sesimizi duyun.” diye yardım çağrısında bulundu.
-
Misafir
11.03.2026
18:05
İlahi cehenneme Zumera
Beğen
-
Ahmet ali
11.03.2026
17:53
Allah sizi daha beter edecek. Allah bir zalimi diğer zalimle, başka bir zalimi başka zalimle cezalandırıyor. İran, ırak ve Suriyede yaptıklarının bir kısmını yaşıyor. Siyonist katiller ise Gazzede filistinde yaptıklarını yaşayacak.
Beğen
-
Cemşit
11.03.2026
17:52
Siz günahsız insanları öldürürken ne oluyordu.
Beğen
-
52 Karadenizli
11.03.2026
17:46
Yahudi numarası inanmayın Allah Yahudilerinde Yahudi güzellemesi yapanlarıda onlara yardım edenlerde Kahru Perişan Eylesin AMİN
Beğen
-
Turgay
11.03.2026
17:39
İran sevdiklerinizi vuruyor da sizler Müslüman coğrafyasını ateşe verirken aileleri paramparça ettiğinizde neredeydiniz? Yardım beklemeyin gidin Gazze'ye gelen yardımları engellemeyin de birlikte faydalanın.
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle