Tekirdağ Çorlu'da ağızlıksız gezdirilen pitbull, başka bir köpeğe saldırdı. Görüntülerde köpek sahibinin müdahaleye engel olması ve vatandaşlarla yaşadığı gerilim anbean kaydedildi. Yaralı köpek tedavi altına alındı.
Çorlu ilçesi Reşadiye Mahallesi'nde yaşanan olayda, ağızlıksız gezdirilen pitbull cinsi köpek, sahipli bir köpeğe saldırdı. Olay anına ait yeni görüntülerde saldırının kontrol altına alınamaması ve çevrede oluşan panik anları net şekilde görüldü.
"VURMA" DİYEREK TEPKİ GÖSTERDİ
Görüntülerde çevredeki vatandaşların ellerine aldıkları sopalarla köpekleri ayırmaya çalıştığı, ancak saldırının uzun süre devam ettiği anlar yer aldı. Bu sırada köpek sahibi, müdahale eden vatandaşlara "Vurma" diyerek tepki gösterdiği ve müdahale etmeye çalışan vatandaşlarla tartıştı.
Vatandaşların anlatımlarına göre müdahale sırasında ortamın giderek gerildiği, hem köpekleri ayırma çabası hem de yaşanan tartışmaların olayın kontrolünü zorlaştırdığı ifade edildi.
"ZAPT EDEMEDİLER HAYVANI"
Görüntülerde pitbullun saldırdığı köpeği ağzında tutarak yere savurduğu ve defalarca sağa sola fırlattığı anlar da dikkat çekti. Vatandaşların yoğun çabasıyla saldırgan köpek güçlükle etkisiz hale getirilerek yaralı köpek ağzından çıkarıldı.
Olayın tanıklarından bir vatandaş ise yaşananları, "Bütün millet burada toplandı. Hayvanı ağzından alamadılar. Zapt edemediler hayvanı. Köpek sahibi köpeği sopalattırmadı. Buradan bir sürü çocuk geçer çok tehlikeli. Köpekte ağızlık yoktu" sözleriyle anlattı.
Olayın ardından yaralanan köpek tedavi altına alınırken, pitbull cinsi köpek belediye ekipleri tarafından barınağa götürüldü. Köpek sahibi hakkında idari işlem uygulandı.
-
Vatandaş
19.03.2026
19:09
İşte nu tipler akşamları balkona çıkıp açız açız geçinemiyoruz diye tava tencere dövüyorlar halkı galayana getirmek istiyorlar n açsınız sizin gözünüz aç .
Beğen
-
misafir
19.03.2026
19:02
köpek severler bu kadınana ne yapacaksınız. sokak köpeğine yaptırdığnı beğendinizmi
Beğen
-
Ayyildizim
19.03.2026
18:55
Pitbulu agizliksiz gezdirmenin sucu 50 bin TL olmali agizliksiz gezdirip herhangi bir canliya saldirmasi halinde(insan ya da kedi kopek ) 200 bin cezasi olmasi lazim ...
Beğen
-
Misafir
19.03.2026
18:54
Köpek sahibine ağızlık takın.
Beğen
-
Köpeksiz köy
19.03.2026
18:50
Bence sopayı sahibine vurmak lazım köpekleri dövüştürdüğü için
Beğen
/ 6 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle