İstanbul Bahçeşehir'de trafikte başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Bir sürücünün cam kırarak saldırdığı anlarda, araçtaki çocuğun korku dolu çığlıkları cep telefonu kamerasına yansıdı.
Olay, dün Başakşehir ilçesi Bahçeşehir bölgesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, trafikte seyir halindeki iki araç sürücüsü arasında henüz bilinmeyen bir nedenle sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine araçlardan inen taraflar birbirine saldırdı.
CAM PARÇASIYLA DEHŞET SAÇTI
İddiaya göre araçtan inen bir şahıs, elindeki cam parçasını kaldırıma vurarak kırdıktan sonra diğer araçta bulunan kişilerin üzerine yürüdü. Taraflar arasında çıkan kavgada tekme ve yumrukların havada uçuştuğu görüldü.
“BENİM ARABADA ÇOCUĞUM VAR”
Kavga sırasında taraflardan birinin eşinin "Benim arabada çocuğum var" diyerek çığlık attığı, o esnada bir çocuğun korku içinde olay yerinden uzaklaştığı anlar da cep telefonu kamerasına yansıdı.
VATANDAŞLAR AYIRMAYA ÇALIŞTI
Yaşanan olay cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken, görüntülerde tarafların birbirine saldırdığı ve çevredeki vatandaşların olayı ayırmaya çalıştığı anlar yer aldı.
-
nevizade
20.03.2026
22:41
İki insan sinir krizi geçirmiş. Olabilir, olmamalı. Şunu anlamak mümkün değil adamlar milyon ceza yazılsın istiyor. Bu nasıl bir kafadır böyle?
Beğen
-
Eroll
20.03.2026
16:25
Gücü yeten yetene vay be
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle