İstanbul Bahçeşehir'de trafikte başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Bir sürücünün cam kırarak saldırdığı anlarda, araçtaki çocuğun korku dolu çığlıkları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün Başakşehir ilçesi Bahçeşehir bölgesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, trafikte seyir halindeki iki araç sürücüsü arasında henüz bilinmeyen bir nedenle sözlü tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine araçlardan inen taraflar birbirine saldırdı.

CAM PARÇASIYLA DEHŞET SAÇTI

İddiaya göre araçtan inen bir şahıs, elindeki cam parçasını kaldırıma vurarak kırdıktan sonra diğer araçta bulunan kişilerin üzerine yürüdü. Taraflar arasında çıkan kavgada tekme ve yumrukların havada uçuştuğu görüldü.

“BENİM ARABADA ÇOCUĞUM VAR”

Kavga sırasında taraflardan birinin eşinin "Benim arabada çocuğum var" diyerek çığlık attığı, o esnada bir çocuğun korku içinde olay yerinden uzaklaştığı anlar da cep telefonu kamerasına yansıdı.

VATANDAŞLAR AYIRMAYA ÇALIŞTI

Yaşanan olay cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedilirken, görüntülerde tarafların birbirine saldırdığı ve çevredeki vatandaşların olayı ayırmaya çalıştığı anlar yer aldı.

Yorumlar 17 Yorum Var
  • nevizade 20.03.2026 22:41
    İki insan sinir krizi geçirmiş. Olabilir, olmamalı. Şunu anlamak mümkün değil adamlar milyon ceza yazılsın istiyor. Bu nasıl bir kafadır böyle?
  • Eroll 20.03.2026 16:25
    Gücü yeten yetene vay be
  • Vera 20.03.2026 16:01
    Kadınlar sıkıntı
  • Ulak 20.03.2026 15:22
    Demekki neymiş cezalar hala hafif birileri için.
  • KM46 20.03.2026 14:40
    Fransadaki gibi, arabalara el konulup ihalede satiliyor. Ve agir ceza da geliyor ve ehliyet de elden gidiyor ve Piskolojik teste tai tutuluyor.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek