Ordu’nun Ünye ilçesinde sahilde insansız deniz aracı (İDA) bulundu.

Olay, ilçeye bağlı Yüceler Mahallesi sahilinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sahilde bir cismin bulunduğunu fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi.

Yapılan incelemede cismin insansız deniz aracı (İDA) olduğu değerlendirildi. Bölgede jandarma ekipleri tarafından güvenlik önlemleri alınırken, çevre güvenlik çemberine alındı. Yapılacak detaylı incelemenin ardından İDA’nın yaklaşık 2 mil açığa çekilerek imha edileceği öğrenildi.

Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Mehmet Fatih Ulu Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Mehmet Fatih Ulu

Editör Hakkında

1992 yılında Malatya'nın Darende ilçesinde doğdu. Gaziantep Üniversitesi Sinema ve TV Bölümü'nden 2015 yılında mezun oldu. Kariyerinde ulusal medya dahil olmak üzere çeşitli kuruluşlarda prodüksiyon uzmanı, görüntü yönetmeni ve editör olarak çalıştı. Bu süreçte, birçok ülkeyi ziyaret ederek mini belgeseller hazırladı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
Yorumlar 1 Yorum Var
  • Dobraci izmir 21.03.2026 20:08
    Rusya Ukrayna'da gelip sürüklenmiş olabilir bomba yüklü olabilir.aman dikkat
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek