Haber7

ABD ve İsrail’in İran’a karşı başlattığı savaşın 23. Gününde saldırılar devam ederken Trump, Hürmüz Boğazı’nın açılması için askeri yardım çağrısını reddeden NATO müttefiklerine “Korkaklar, bunu unutmayacağız" diyerek tehditte bulunmuştu.

Eski Fransa Başbakanı Dominique De Villepin katıldığı bir programda Trump ve ABD yönetimine tepki göstererek savaş doğrudan dahil olmamalarının nedenini açıkladı.

Villepin, İsrail’in cezalandırılması ve Trump’ın savaşları körüklediğini belirterek, “İsrail'i cezalandırmalı ve kendi yeteneklerimizi hafife almamalıyız. Amerika'ya ihtiyacımız var, ama Amerika'nın da bize ihtiyacı var.

Sayın ABD Başkanı, aptallıklar yapıyorsunuz ve dünyanın dört bir yanında savaşları körüklüyorsunuz.  Bu maceraya sizinle katılmayacağız” dedi.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • Ahmet 23.03.2026 01:39
    Bunlar hep "Eski" olunca konuşmaya başlıyorlar. Reis gibi görevdeyken konuşsanıza.
  • ali ali 22.03.2026 21:50
    Müslümanız diyenler bu sözleri duydukça utanıyorlar mı acaba?
  • Davut 22.03.2026 21:24
    Dunyada bazi insanlar gercekleri goruyor
  • xxlxx 22.03.2026 20:13
    İnanmayın! Fransa sandık başında olduğu için kamuoyuna oynuyor.
  • Kunduz 22.03.2026 19:21
    Hani rejimi bir gün de deviriyordunnahmak.O kadar yiğitleniyordun.Madem bu kadar yiğitsin neden dünyadannhardım dilenir oldun utanmaz.O kadar arsızsın ki neredeyse Tayvan için karşına aldığın Çin'i bile yardıma çağırdın ahlaksız.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek