Kırıkkale'de trafik denetiminden kaçmaya çalışan ehliyetsiz sürücü, ters istikamete girip aracını bıraktı. Koşarak başka bir araca binen sürücü, dron ile yapılan takip sonucu yeniden uygulama noktasında yakalandı.
KAÇMAYA ÇALIŞTI AMA DRONE KAMERASINA YAKALANDI
Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Ahılı Caddesi üzerinde dron destekli denetim gerçekleştirildi. Trafik uygulamasını fark eden bir sürücü, ters istikamete girerek kaçmaya çalıştı. Dron ile havadan yapılan takipte, sürücünün aracını bırakıp koşarak farklı bir araca bindiği görüldü. Bunun üzerine ekipler tarafından durdurulan araçta yakalanan sürücü Ö.Ö.'nün yapılan kontrollerde sürücü belgesinin bulunmadığı tespit edildi.
2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu kapsamında sürücüye, sürücü belgesi geçici olarak geri alındığı halde araç kullanmak, trafik görevlilerinin uyarı ve işaretlerine uymamak ve ters yönde araç kullanmak maddelerinden cezai işlem uygulandı. Araç ise trafikten men edildi.
-
Hasan adıyaman
26.03.2026
15:29
infaz yasasına göre adli kontrol cezası verilir,kanun kaçağı yine cadde ve sokaklarda cirit atmaya devam eder.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
orhan
25.03.2026
20:20
o kadar dolandımki sittin sene yakalanmam demiştir
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
tek
25.03.2026
19:18
ømur boyu ehliyet yasak olacak ve iceri atin
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
Fehmi
24.03.2026
19:23
Oh be böyle caydırıcılık olması lazım kanunsuzlar devletin varlığını gücünü hissetmeli muhtaçlar da şefkatini hissetmeli
Beğen
/ 23 kişi beğenmiş
-
Kutahyali
24.03.2026
19:13
Polis amcaları üzmeyelim beyler.
Beğen
/ 12 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle