Galatasaray'dan 2022 yazında ayrılan ve İspanya LaLiga ekibi Sevilla'ya transfer olan Marcao, ülkemizde mücadele ettiği dönemde Türkiye'den hayranlıkla bahsetmişti.

Bir röportajında Türkiye'yi ve Galatasaray'ı çok benimsediğini ifade eden Marcao, "Türk olmak ve Türk Milli Takımı'nda forma giymek isterdim." şeklinde konuşmuştu.

Kariyerini 2022 yılından bu yana La Liga ekibi Sevilla'da sürdüren 29 Brezilyalı stoperden sürpriz bir hamle geldi.

İSPANYOL VATANDAŞLIĞI ALDI

Sevilla, Marcao'nun İspanyol vatandaşlığı aldığını duyurdu. İspanyol kulübünden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Brezilyalı defans oyuncusu, çifte vatandaşlık almak için gerekli tüm prosedürleri tamamladı. Marcao, gerekli tüm prosedürleri tamamladıktan sonra geçtiğimiz günlerde İspanyol vatandaşlığı aldı. Artık hem Brezilya hem de İspanyol vatandaşlığına sahip. Marcao, 2022 yazında Galatasaray'dan Sevilla'ya transfer oldu ve şu anda A takımın kaptanlarından biri."

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek