Silivri çıkışı partisindeki skandalları örtmeye çalışan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, garip bir konuşma yaptı. Özel, CHP'li belediyelerde ortaya çıkan yolsuzluk ve rüşvet olayları sonrası partisini nasıl savunacağını bilemedi. Ve çareyi partiden ayrılan isimleri hedef almakta buldu.

Özel, CHP'den istifa eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'a yüklendi. Özel, Çerçioğlu ve Özarslan'ı kastederek "Topuklu Efe'nin Tosuncuk Efe versiyonu. Layığını bulun. Alın, rozeti takın. Turgut Altınok ile Osman Gökçek'i çağırın, aralarına da tosuncuğu koyun." dedi.

Özgür Özel'in tavırları ve açıklamaları sosyal medyada "Ruh hali bozulmuş" yorumlarını aldı. 

Yorumlar 76 Yorum Var
  • Mert 31.03.2026 22:19
    Müsamerede zannediyor kendisini hayret, bu gidişle oynatmaya az kaldı
  • sanayici 31.03.2026 20:50
    Sıra sende zip zip
  • Kul 31.03.2026 20:07
    Belli dili dolanmaya başladı . ucu ona dokundu dokunacak .birkaç güne gözaltına alınırsa şaşmayın .aşağıdan yukarıdan yolun sonu görünüyor.boşuna savunmuyor ses etmesinler diye.ama mızrak çuvala sığmıyor artık
  • Vaka 31.03.2026 19:49
    Özgür Özel in durumu hiç iyi değil.Psikolojik olarak Çöküş döneminde.Buna 1 Ay yıllık izin verilmesi uygun olur.Ne konuştu belli değil.Elkol hareketleri de bir Acayip.
  • Yunus 31.03.2026 19:24
    Bunlara RTÜK bir şey yapsın.60 yaş altı seyret mesin bunları.toplumun psikoloji si bozulur bunları görünce
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek