AMilli Takım 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu finalinde deplasmanda Kosova ile karşılaştı. A Milli Takım, mücadeleden 1-0 galip ayrıldı ve Dünya Kupası'na katılmaya hak kazandı. Milli takımın golünü 53'te Kerem Aktürkoğlu kaydetti.
Bu sonucun ardından Ay-yıldızlı ekibimiz, 2002 Dünya Kupası'nın ardından ilk kez Dünya Kupası bileti aldı ve 24 yıllık hasrete son verdi.
Milli futbolcumuz Merih Demiral sosyal medya hesabındandan maç günü vlogunun ilk bölümünü paylaştı.
Maçtan önceki gece Kosovalı taraftarlar, milli takımın kaldığı otele saldırıda bulunmuştu. Kerem Aktürkoğlu yaşananları Merih Demiral'ın maç günü videosunda anlattı.
Videoda Kerem Aktürkoğlu'nun "Dün gece olanları söyleyelim. Uyuyordum. Gece 00.30-01.00 gibi önce havai fişek, ardından bomba gibi bir şey... Tam bizim odamıza doğru geldi ama biz de gerekeni sahada yaparız kardeşim. Bizim gibi Türk insanını böyle sinirlendirirsen neler olabileceğini bilmiyorlar." dediği görüldü.
Paylaşılan video kısa sürede çok sayıda beğeni alırken sosyal medyada gündem oldu.
-
Bozkurt
02.04.2026
11:07
Adamsınız adam yolunuz bahtiniz hep açık olsun inşallah iyi ki varsınız bizim çocuklar sizinle her zaman olduğu gibi yine gurur duyuyoruz dualarımız sizinle yiğitler Allah'a emanet olun
Beğen
-
Alim
01.04.2026
22:44
MERIH ADAM ADAM, yolunuz açık olsun
Beğen
/ 18 kişi beğenmiş
-
TÜRKOĞLU TÜRK
01.04.2026
22:42
Bunuda yutuyoruz CANINIZ SAĞ OLSUN KARDESLERİMIZ AMA BUNU BILINKI GÖNÜL SEVDIGİNDEN KIRILIRMIŞ
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
Gerekliler
01.04.2026
22:21
Bizim turnuvada ve daha sonrası can uzuna da çok ihtiyacımız olacak turnuvalarda başarının sırrı iyi kondisyon yüklenmesidir 90 dakika yorulmayacak
Beğen
/ 5 kişi beğenmiş
-
Murat
01.04.2026
22:01
Bazı kendini bilmez taraftarlar millî takımımıza havai fişek atmış. Kendi lig maçlarımızda da benzer olaylar oluyor. Kosova halkının tamamına mal etmemek lazım.
Beğen
/ 8 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle