Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, yerel yönetimlerde yaşanan yozlaşmaya dikkat çekerek özellikle CHP’li belediyelere yönelik sert eleştirilerde bulundu. Arıkan, geçmişte Milli Görüş belediyeciliğinin dürüstlük ve şeffaflık ilkeleriyle öne çıktığını hatırlatarak, bugün aynı makamların ehliyetsiz kadrolar nedeniyle değer kaybettiğini savundu.

1990’lı yıllarda belediyelerin kapısına “Rüşvet alan da veren de melundur” anlayışının asıldığını ifade eden Arıkan, günümüzde ise bu anlayışın yerini liyakatten uzak uygulamaların aldığını söyledi. Muhalefet belediyelerinde yönetim anlayışının yozlaştığını ileri süren Arıkan, bu durumun kamu vicdanını zedelediğini dile getirdi.

Gençlerin işsizlik ve atama sorunlarıyla mücadele ettiği bir dönemde belediyelerdeki kadrolaşmayı eleştiren Arıkan, yerel yönetimlerin sadece sosyal yardım dağıtan kurumlar olmadığını vurguladı. Belediye başkanlarının şehirlerin itibarını koruması gerektiğini belirten Arıkan, adaletsiz uygulamaların ciddi sorumluluk doğurduğunu ifade etti.

Yorumlar 2 Yorum Var
  • ömür 08.04.2026 22:34
    Bizim payımız yok. Oyununu oynuyor. 6lı masanın gülü
  • Misafir 08.04.2026 21:48
    Sayenizde sizde bunların işlediği günahtan sorumlusunuz siz değil misiniz bunları belediye seçimlerinde destekleyenler şimdi de çıkmış boş boş konuşuyorsunuz yazıklar olsun size be bir milletvekili uğruna sattınız herşeyinizi
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek