Galatasaray, sakatlığı nedeniyle bir süredir sahalardan uzak kalan Victor Osimhen’i kritik Fenerbahçe derbisine yetiştirmek için seferber oldu. Süper Lig’in 31. haftasında oynanacak dev karşılaşma öncesi sarı-kırmızılı ekipte tüm planlar Nijeryalı golcünün dönüşü üzerine kuruldu.
Liverpool ile oynanan Şampiyonlar Ligi maçında kolu kırılan ve ameliyat edilen Osimhen için kulüp sağlık ekibi özel bir koruma geliştirdi. Karbon fiberden üretilen ve çeliğe kıyasla çok daha dayanıklı olduğu belirtilen bu “zırh”, yıldız futbolcunun kolunu olası darbelerden koruyacak şekilde tasarlandı.
Futbol kuralları gereği rakibe zarar verebilecek ekipmanlara izin verilmezken, hazırlanan aparatın FIFA standartlarına uygun olacağı ifade ediliyor. Galatasaray cephesi, özel koruma sayesinde Osimhen’in derbide sahada olmasını hedefliyor.