ROKETSAN‘ın geliştirdiği Karaok geliştirildiği yeni teknolojiyle, hedefe üstten dalış yaparak vuruş gerçekleşiyor.
KARAOK omuzdan atılan kısa menzilli tanksavar füzesi, gece ve gündüz görev yapabilme yeteneğiyle oldukça güçlü bir performans sergiliyor. Yeni yapılan test atışlarında gösterdiği üstün başarı ile göz dolduran Karaok, hedefe üstten dalış yaparak vuruş gerçekleştirme yeteneğiyle öne çıkıyor. Bu özelliği sayesinde füze, 50-60 metre gibi kısa mesafelerde bile oldukça etkili olabiliyor.
MEHMETÇİĞİN GÜCÜNE GÜÇ KATACAK
Kısa Menzilli Tanksavar Silahımız KARAOK, 4 farklı kullanıcı senaryosuyla gerçekleştirilen test atışlarını tam isabetle tamamlayarak gücünü bir kez daha tescilledi. Geliştirdiğimiz her teknolojiyle Mehmetçiğimizin sahadaki gücüne güç katmaya devam edeceğiz.
-
kimkime
15.04.2026
21:36
Var sungur
Beğen
-
Misafir
15.04.2026
21:28
Maşaallah
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Adem
15.04.2026
17:43
Maşallah gurur duydum
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
İsmail
15.04.2026
15:53
Geçenlerde yurtdışında bir yazı okudum dünyadaki bütün üretilen atmaca tipi füzelerde atmaca en iyisiymiş helal olsun dedim bu günleri görmek nasip olacaktı gardaşım siz ne yapıyorsunuz yemeyip içmeyip uyumuyormusunuz ya daha dün başladınız füze yapmaya bu ne hız bu ne sürat çok gurur duydum çok mutlu oldum allah hepinizden razı olsun ellerinize sağlık roketsan bu helal sana helal olsun.
Beğen
/ 18 kişi beğenmiş
-
T akbulut
15.04.2026
15:35
Ysk demez embanteroni binlrrcesi yapilmistir
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle