14 Nisan'da Şanlıurfa'da 15 Nisan'da da Kahramanmaraş'ta okuıl saldırıları sonrasında toplumun çözüm beklediği kritik meselelerde pasif kalmakla eleştirilen sendika temsilcilerinin, hassas bir süreçten geçilirken sergiledikleri ciddiyetten uzak tavırlar kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Özellikle sorumluluk alınması gereken dönemlerde sessizliğe bürünen ancak kameralar önünde boy gösteren sendika yönetimleri, son hareketleriyle tepkilerin odağına yerleşti.

 

 

Yorumlar 50 Yorum Var
  • Kemal 17.04.2026 10:13
    Sendikaların çoğu dış istihbarat güdümünde devlet düşmanlığı yapıyor.
  • Adem 17.04.2026 08:52
    şimdiye kadar herhangi bir sendikanın devletin, milletin hayrına bir iş yaptığını görmedim.Varsa para yoksa para parayı ver her şeylerini al.ders saati kaç lira olsun, nöbet ücretini neyapalım,fazla mesai ücretleri ne olsun filanca dairenin idarecisi bizimsendikadan olsun,sendika aidatlarını artıralım dertleri tasaları para aradada kendi düşüncelerine göre toplumsal olaylara güya tepki veriyorlar
  • Kayılar 17.04.2026 08:00
    Sendika mı kaldı sendika işi yetmişlerde seksenler de idi bunlar pravakötör
  • Meltem 17.04.2026 00:25
    Böyle olaylar olunca bunu fırsata çevirmeye çalışan sendikalar. Eylem adı altında mağdur edebiyatı yapıp ne koparırsak kârdır diyorlar.Bu mantıkla bakacak olursak, her polis veya asker şehit düştüğünde diğer kolluk kuvvetleri de iş bıraksın o zaman. Katilin annesi de öğretmen, çocuklara kendini siper eden de öğretmen. Şimdi hangisi için eylem yapıyorsunuz?
  • Misafir 16.04.2026 23:47
    Egitim Sendikalarının gerçek manada egitimcilerin hakkını savundugunu düşünmüyorum sendika çiftlik olmuş kullanıyor gibi
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek