Bursa'da otobüs ile kamyonet sürücüsü arasında çıkan trafik tartışması, kamyonet sürücüsünün eline aldığı balta ile tehdit savurmasıyla büyüdüğü iddia edildi. Dehşet anları saniye saniye cep telefonu kamerasına yansıdı. 

Olay, 17 Nisan Cuma günü saat 18.05 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Yeşil Mahallesi 1. Yeşil Caddesi üzerinde meydana geldi.

Şehir içi sefer yapan bir otobüste yolculuk yapan vatandaşın ihbarı üzerine ekipler harekete geçti.

ARACINDAN İNEREK ŞOFÖR İLE TARTIŞMAYA BAŞLADI 

İddiaya göre, 48 AHN plakalı aracın sürücüsü, trafik nedeniyle aracından inerek otobüs şoförü ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine şüpheli İ.M. (65), aracından çıkardığı balta olarak tabir edilen kesici aleti otobüs şoförüne doğru sallayarak tehditte bulundu, hakaretler savurdu.

O anlar, otobüste bulunan S.B. (25) tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

BALTALI ŞÜPHELİ İÇİN YAKALAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI 

Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle olay büyümeden sonlandırılırken, şüpheli şahıs aracına binerek olay yerinden uzaklaştı.

Yapılan incelemelerde, şüpheli şahsın kimliği tespit edilirken, olayla ilgili Cumhuriyet Savcısına bilgi verildi.

Otobüsteki yolcular büyük panik yaşarken şahsın yakalanması için polis araştırma başlattı.

Serkan Karahaliloğlu Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Serkan Karahaliloğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi'nin Medya ve İletişim bölümünden mezun oldu. Sektöre TV8 ekranlarında yayınlanan yemek programının kurgu ekibinde başladı. 2022 yılından itibaren çalışmakta olduğu haber7.com bünyesinde mesleki hayatına devam etmektedir.
Yorumlar 3 Yorum Var
  • vatandaş 18.04.2026 16:21
    tüm mal varlığına el koyup 5 yıl hapis başka çare yok. tüm sağlık kurumlarında tedavi olmasına red ömür boyu.
  • Yasin 18.04.2026 15:07
    ehlileşecez zaman alacak ama ehlileşecez, cezalar doğru şekilde kesilmeye devame ttikçe bu iki kelimeyi yanyana getiremeyen yaratıklar mecburen insanmış gibi davranmak zorunda kalacaklar, bakın insan gibi değil sadece insnamış gibi davranacaklar çünkü zihniyetin değişemsi için bi kaç ensil geçmesi gerekecek, daha bunun çocuğunu düzeltecez felan
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek