Galatasaray formasıyla bu sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Gabriel Sara, Avrupa kulüplerinin radarına girmeye devam ediyor. İngiltere’den Aston Villa ve Newcastle United scoutlarının, 26 Nisan’da Rams Park’ta oynanacak Fenerbahçe derbisinde Brezilyalı yıldızı tribünden takip edeceği öğrenildi.

Sarı-kırmızılı yönetim ise olası transfer girişimlerine karşı tavrını netleştirdi. Yönetimin, sezon sonunda Sara için gelecek tekliflerde 30 milyon euronun altındaki rakamları değerlendirmeye almayı düşünmediği ifade ediliyor.

27 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon çıktığı 42 karşılaşmada toplam 2802 dakika sahada kaldı. Performansını 6 gol ve 5 asistle süsleyen Sara, takımının en istikrarlı isimlerinden biri olarak öne çıkıyor.

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek