Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Mehmet Daniş, "Sayın Cumhurbaşkanımızın şiddetle mücadeledeki güçlü iradesi, yol haritamızdır. Şiddetsiz bir gelecek ve huzurlu bir toplumun teminatı olan aile yapımızı korumak, en büyük önceliğimizdir." ifadesini kullandı.

Daniş, NSosyal hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın şiddetle mücadeledeki güçlü iradesi, yol haritamızdır. Şiddetsiz bir gelecek ve huzurlu bir toplumun teminatı olan aile yapımızı korumak, en büyük önceliğimizdir. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ve 6112 sayılı Kanun'un bizlere yüklediği sorumlulukla, medyadaki şiddet içeriklerine karşı tavizsiz duruşumuzu sürdürüyor, 'Aile 10 Yılı' kapsamında çalışmalarımıza azimle devam ediyoruz."

Mehmet Fatih Ulu Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Mehmet Fatih Ulu

Editör Hakkında

1992 yılında Malatya'nın Darende ilçesinde doğdu. Gaziantep Üniversitesi Sinema ve TV Bölümü'nden 2015 yılında mezun oldu. Kariyerinde ulusal medya dahil olmak üzere çeşitli kuruluşlarda prodüksiyon uzmanı, görüntü yönetmeni ve editör olarak çalıştı. Bu süreçte, birçok ülkeyi ziyaret ederek mini belgeseller hazırladı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek