AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Faruk Acar, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Filistin yerine İsrail diyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e sert tepki gösterdi. Acar, bu durumu CHP'deki çapsızlığın vesikası olarak niteledi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in partisinin grup toplantısında yaptığı konuşma siyasetin gündemine oturdu. Konuşmasında uluslararası dayanışma mesajı vermek isterken dikkat çeken bir ifade kullanan Özel, "Biz İsrail'le, Filistin Kurtuluş Örgütüyle, Pedro Sanchez'le, Brezilya'da Lula'yla, dünyanın bütün demokratlarıyla aynı saftayız ve birlikteyiz." dedi.
Özel'in bu sözlerinin yer aldığı videoyu sosyal medya hesabından alıntılayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Faruk Acar çarpıcı açıklamalarda bulunarak, CHP liderini sert sözlerle eleştirdi.
"ÇAPSIZLIĞIN EN NET VESİKASI"
Özel'in kendi ağzından çıkan sözlerden dahi bihaber olduğunu belirten Acar, "Kendi ağzından çıkan sözlerden dahi bihaber olan, ne konuştuğunu bilmeyen bu şuursuz ve serkeş anlayış, CHP'deki çapsızlığın en net vesikasıdır." ifadelerini kullandı.
"ARTIK BİR AKIL TUTULMASIDIR"
Söz konusu durumun siyasi bir savrulma olduğunun altını çizen Acar "CHP Genel Başkanı'nın savrulduğu bu vasıfsızlık, artık bir akıl tutulmasıdır. İki gündür Filistin'e İsrail diyen basiretsizin ciddiyetsizliği, cahili olduğu diğer konularda da kendisini ne kadar kale almamız gerektiğini açıkça göstermektedir." dedi.
-
ŞABAN
22.04.2026
09:42
akşamları rakı dan başka ne içiyor acaba ... RAKI bu kadar insanı şaşırtır mı
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
kamil
22.04.2026
09:17
yazık
Beğen
-
Millet
22.04.2026
01:04
Konuştukça batıyor chp
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Mustafa
22.04.2026
00:00
Bakırköye az kaldı doktorum nerde.
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
Vatandaş
21.04.2026
23:43
Cumhuriyeti' kuran parti CHP Avrupalı dostlarına ve İsrail e selam çakıyor..
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle