AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yusuf İbiş, CHP'ye yönelik hazırladıkları müzik videosunu sosyal medya hesabından "On bin kere de deneseniz asla yenemezsiniz" ifadelerni kullanarak paylaştı.

Müziğin sözlerinde, "Darbeyle, kumpasla bin kere denediler, vesayet hırsıyla kudurup delirdiler, yalanla talanla bu halka zulm oldular, yetmedi. Mezar başında kadeh tokuşturup sızdılar, heykel ve muslukla milleti kandırdılar, halkın parasını arsızca yağmaladılar, aman aman." ifadeleri yer aldı.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Ahmet 21.04.2026 22:36
    Utanmaz ahlaksizlarda hala ben chp'ye ders vereceğim diyen biri var mı? Hala mitinglerde şak şak çalıyorlar.
  • ahmo 21.04.2026 22:24
    uçkuruna sahip çikamayanlar ülkeye sahip çikmaya çalişiyor
  • A. Özsoy 21.04.2026 22:23
    Çok güzel olmuş yorum maşallah
  • Sevdalı 21.04.2026 22:08
    Yahu arkadaş bunlar yenilgiye doymuyor. Bence erken seçim yapalım görsün CHP liler utanırlar belki . Hemen seçim bu sene hemde . Seçimden kim korkuyor kim korkmuyor görelim. Yenilen pehlivan güreşe doymaz. Erken seçim gelsin milletin önüne Özgür özel de emekli olsun bitsin bu iş
  • Aynen 21.04.2026 22:00
    Asla deme!
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek