ABD basınının, İran dini lideri Mücteba Hamaney'in bacağından üç kez ameliyat edildiğini ve ilerleyen süreçte protez bacak ile estetik müdahaleye ihtiyaç duyabileceğini iddia etti. İddiaların ardından Mücteba Hamaney'den açıklama geldi.

HAMANEY'DEN AÇIKLAMA GELDİ

İran dini lideri Mücteba Hamaney, ABD basınında şahsına yönelik ortaya atılan iddiaların ardından günler sonra ilk kez açıklama yaptı. İran lideri Hamaney, "İran'da oluşan olağanüstü birlik düşman içinde çatlaklar meydana getirdi." ifadelerini kullandı.

YÜZÜNÜN TANINMAYACAK ŞEKİLDE ZARAR GÖRDÜĞÜ İDDİA EDİLMİŞTİ

ABD basınında daha önce yer alan haberlerde de Tahran'daki saldırının ardından Hamaney'in yüzünün tanınmayacak şekilde zarar gördüğü ve bacaklarından ağır yaralandığı iddia edilmişti. ABD Savunma Bakanı Pete Hegseth, gerçekleştirdiği basın toplantılarında söz konusu iddiaların altını birçok kez çizmişti.

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek