Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Beşiktaş sahasında Alanyaspor'u konuk etti. Tüpraş Stadı'nda oynanan karşılaşmayı siyah-beyazlılar 3-0 kazandı.

Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri 17. dakikada El Bilal Toure, 83. dakikada Hyeon-gyu Oh ile 85. dakikada Orkun Kökçü kaydetti.

Bu sonucun ardından Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'nda adını yarı finale yazdırırken Alanyaspor turnuvaya veda etti.

Beşiktaş yarı final mücadelesinde Konyaspor'la karşılaşacak.

Mehmet Fatih Ulu Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Mehmet Fatih Ulu

Editör Hakkında

1992 yılında Malatya'nın Darende ilçesinde doğdu. Gaziantep Üniversitesi Sinema ve TV Bölümü'nden 2015 yılında mezun oldu. Kariyerinde ulusal medya dahil olmak üzere çeşitli kuruluşlarda prodüksiyon uzmanı, görüntü yönetmeni ve editör olarak çalıştı. Bu süreçte, birçok ülkeyi ziyaret ederek mini belgeseller hazırladı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek