Şırnak'ta arazi anlaşmazlığı nedeni ile çıkan ve 29 kişinin yaralandığı kavgaya karışan 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Merkeze bağlı Güneyçam köyünün Bölüzer mevkiinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeni ile taşlı sopalı kavga çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Güvenlik güçleri kavgayı kontrol altına almak için yoğun çaba harcarken, yaralanan 29 kişiye olay yerinde ilk müdahale yapıldı. Yaralılar, ambulanslarla Şırnak Devlet Hastanesi ve Şehit Aydoğan Aydın Tümen Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay sonrası başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Köyde güvenlik önlemlerinin artırıldığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
-
recep
24.04.2026
21:18
Avrupa Birliği neden ülkemize kabul etmediğini belli değilmi hemen sınırımızda savaş var gidin kahramanlığınızı orada gösterin sıkıyorsa
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Revzen
24.04.2026
21:15
Yorulana kadar maç devam etmiş
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Mehmetx
24.04.2026
21:11
Allah' tan korkmak vardı, şimdi aç gözlüşük var.
Gözünüzü de toprak doyurur.
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
Fadime
24.04.2026
21:10
Sistem laiklik yapacak bir şey yok
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
61KENARABENİ
24.04.2026
21:00
Gavura vurur gibi vuruyorlar birbirine.Ula birileri bu görüntüleri itraile göndersin .Netenyahu görsun baksın, bir kariş toprak için birbirimizi kesiyoruz, itrail bi düşünsün derim.
Beğen
/ 5 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle