Kaza, 2000 Evler Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 50 ACG 295 plakalı otomobilin sürücüsü Melih Ş., seyir halindeyken yol ortasında bekleyen köpeğe çarpmamak için manevra yaptı. Otomobil kontrolden çıkarak refüjde bulunan ağaca çarpıp takla attı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü ile araçta yolcu olarak bulunan bir kişi, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Nevşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazaya neden olan köpeğin ise kaza sonrası dakikalarca olay yerinden ayrılmadığı görüldü. Kaza anı çevredeki güvenlik kameralarına yansırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mustafa Ekrem Balaban Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Mustafa Ekrem Balaban

Editör Hakkında

1991 yılında İstanbul’da doğdu. Üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sinema ve Televizyon alanında tamamladı. Kariyerine medya sektöründe Editör/muhabir olarak başladı; sağlık, eğitim ve sosyal sorumluluk temalı birçok projede görev aldı. Röportaj, saha çekimleri ve haber içerikli prodüksiyonlarda aktif rol üstlendi. Yurt içinde ve yurt dışında çeşitli kurumlarla ve kanallarda çalışarak sosyal içerikli kısa belgeseller ve tanıtım videoları hazırladı. Kariyerine Haber7'de muhabir olarak devam etmektedir.
Yorumlar 1 Yorum Var
  • Kaza 25.04.2026 11:58
    Köpekler, Kazalar nereye kadar gidecek böyle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek