Gaziantep'te yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında çocuklar mehter gösterisi düzenledi. CHP'liler çocuk mehteran takımını protesto ederek sırtını çevirdi.
Yaşanan olaylar üzerine konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yapılan davranışı inkar ederek, "Mutlaka yanlış açıdan çekilmiştir, yanlış anlaşılmıştır. Yoksa kimse mehtere sırtını dönmez." şeklinde konuştu.
Muhammet Arif GüreliHaber7.com - Editör
Editör Hakkında
Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.
Yorumlar 11 Yorum Var
Uzman26.04.202613:14
Birileri malzeme istiyor, birileri de o malzemeyi veriyor. Dağılın beyler…
-
Uzman
26.04.2026
13:14
Birileri malzeme istiyor, birileri de o malzemeyi veriyor. Dağılın beyler…
Beğen
-
Yaren
26.04.2026
12:42
Menderesi Süleymanı erbakanı özalı saymadın
Beğen
Daha fazla yorum görüntüle