Samsun'da bursluluk sınavı öncesi kimliğini kaybeden öğrenci, polis ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde sınava son anda yetiştirildi.
Samsun’da bugün gerçekleştirilen bursluluk sınavı öncesinde, sınava giriş için gerekli kimlik kartını kaybettiği anlaşılan 7. sınıf öğrencisi büyük panik yaşadı. Ailesinin durumu bildirmesi üzerine Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri kısa sürede harekete geçti.
Devriye ekipleri, öğrenciyi refakatlerine alarak sirenler eşliğinde nüfus müdürlüğüne ulaştırdı. Kurumla sağlanan hızlı koordinasyon sayesinde öğrenci adına "Geçici Kimlik Belgesi" kısa sürede düzenlendi.
Belgenin alınmasının ardından ekip aracıyla sınav merkezine götürülen öğrenci, sınavın başlamasına dakikalar kala salonuna ulaştırıldı. Polis ekiplerinin zamanla yarıştığı bu örnek müdahale, hem öğrenci hem de ailesi tarafından takdirle karşılandı.
26.04.2026 16:07
“GÜNCEL” Kategorisine Ait Diğer Videolar
-
never
27.04.2026
10:13
İşte polis profili bu olsa gerek....
Beğen
-
HÜSEYİN
27.04.2026
09:12
Allah razı olsun polislerimizden. Benim de oğlum sınava girdi. Ben kimliğini sınav giriş kartını Cuma günü kontrol ettim. Sınav günü bir aksilik yaşanmasın diye. Burada sorumsuzluk birazcık da ailede var gibi gibi...
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
belde
27.04.2026
08:44
eleştirenler için önce kendi başına gelse sen yapardın. ona cevap verirsen adil olmadığı ile ilgili cevap bulursunuz. polisin görevi sadece güvenlik adli vakalara gitmek değil, vatandaşa yardımcı olmak da görev.
Beğen
-
kaya
27.04.2026
08:39
güzel ama nüfus müdürlüğüne gitmeye ne gerek var
internet ile her şeye ulaşmak mümkün değil mi ?
sınav günlerinde artık parmak izi uygulamasına tez geçilmeli
sınava girerken parmak izi okutulmalı ve güvenliği sağlamaya çalışanlar bilgileri ekranda görebilmeli eğer şüphe var ise daha sonra araştırılmalı
Beğen
-
Alican
26.04.2026
17:48
Bence bu olmamalıydı. Bu adil değil
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle