Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde park halinden yola çıkan bir otomobille çarpışan SUV araç, 25 metre boyunca takla atarak refüje savruldu. Hurdaya dönen araçta bulunan 2'si çocuk 5 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

"25 METRE BOYUNCA TAKLALAR ATTI"

Kaza, Önerler Mahallesi Ziya Gökalp Bulvarı üzerinde meydana geldi. Park halindeyken seyir haline geçen C.U. idaresindeki otomobil ile aynı yönde seyreden E.G. yönetimindeki SUV araç çarpıştı.

Çarpışma sonrası kontrolden çıkan SUV araç, 25 metre boyunca defalarca takla atarak orta refüje savruldu.

HURDAYA DÖNEN ARAÇTA CAN PAZARI

Feci kaza sonrası SUV araç hurdaya dönerken, sürücüler dahil 2'si çocuk 5 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazayla ilgili jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

Yorumlar 5 Yorum Var
  • misafir 28.04.2026 11:24
    Şehir içerisinde hıza dikkat etmek lazım. Heryerden birşey çıkabilir. Adam çıkış yapıyor biraz yavaş. Sonuç bu.
  • vatandaş 28.04.2026 10:53
    bu durumda kim suçlu
  • çorlu lu 28.04.2026 10:49
    bizim mahalle burası kolay kolay araç geçişi bile yoktur bu yolda daha yeni kurulan bi mahalle burası talihsiz bi kaza olmuş geçmiş olsun iki aracın taraflarına da
  • hassan42 28.04.2026 10:46
    test aracı pert oldu. geçmiş olsun. Rabbim yaralılara şifalar versin. Ama test diye o sürat nedir? O yola çıkanın tedbirsizliği nedir? Aynalar ne işe yarar ve neden kullanılmaz?
  • Ayşenur 28.04.2026 10:19
    çin arabası,normal.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek