Kanal 7 ekranlarında hafta içi her gün 16.45’te izleyiciyle buluşan ve sunuculuğunu Emre Özmen'in üstlendiği 30 Saniye yarışması, renkli anlara sahne oldu. Yarışmacı Ercem Erdoğdu, 15 bin lira ödüllü Final Çemberi etabında karşısına çıkan soruyla büyük bir sürpriz yaşadı.
"BANA ESKİDEN ARKADAŞLARIM RAKUN DİYE TAKILIRDI"
Ekrana yansıyan görselleri hızlıca bilmesi gereken Erdoğdu, karşısına çıkan hayvan görseline anında rakun yanıtını verdi. Ardından gelen snowboard görselini de doğru tahmin ederek etabı başarıyla tamamlayan yarışmacı, rakun sorusunda neden gülümsediğini açıkladı. Arkadaşlarının geçmişte kendisine bu isimle hitap ettiğini belirten Erdoğdu, "Bana eskiden arkadaşlarım rakun diye takılırdı. Onun için güldüm. Rakun çıktı. Bir yerde bir gün işime yarayacaktı bu rakun." dedi.
"FİNAL ÇEMBERİNDE İŞİMİZE YARADI"
Yarışmacının bu itirafı üzerine araya giren sunucu Emre Özmen'in lakabınız mıydı sorusunu yanıtlayan Erdoğdu, "Rakun derlerdi bana. Gerçekten. Nasıl benzetiyorlarsa beni." ifadelerini kullandı. İlginç tesadüfün yarışmacıya avantaj sağladığına dikkat çeken sunucu Özmen ise, "Ve burada da final çemberinde işimize yaradı. Çemberi başarıyla geçtiniz. Tebrik ediyorum." diye konuştu.