Erzurum'un Pasinler ilçesine bağlı kırsal Porsuk Mahallesi'ndeki Porsuk İlkokulunda duygulandıran anlar yaşandı.
Okul koridorunda yere düşen Türk bayraklarını fark eden 2. sınıf öğrencisi üç çocuk, örnek bir duyarlılık sergiledi.
BAYRKLARI ÖPÜP BAŞLARINA KOYDULAR
Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen görüntülerde, öğrencilerin okula girdikleri an yerde olduğunu fark ettikleri bayrakları önce öpüp başlarına koydukları görüldü.
Boyları asma aparatına yetişmeyen minikler, sınıftan getirdikleri sandalyeye çıkarak bayrakları eski yerlerine asmak için dakikalarca uğraştı.
ASAMADILAR AMA YERDE DE BIRAKMADILAR
Uzun uğraşlara rağmen bayrakları asmayı başaramayan öğrenciler, ay yıldızlı bayrağı kirletmemek adına özenle sandalyelerin üzerine bırakarak oradan ayrıldı.
Öğrencilerin bu davranışı sosyal medyada büyük ilgi görürken, izleyenlerin takdirini topladı.
-
YİĞİT
07.05.2026
19:02
Gözlerim dolarak izledim arslan parçalarını ....
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
ADEM ATA
07.05.2026
12:16
Ne yazayım ALLAH Vatan Bayrak sevgisi işte bu gerisi yalan .
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
mustafa21
07.05.2026
12:04
Bu Vatan Bizim, Bu Bayrak Bizim, Türk Bizim, Kürt Bizim, Ali Bizim Veli Bizim. Uyanık Olalım. Biz Olalım.
Beğen
/ 5 kişi beğenmiş
-
AĞACAN
07.05.2026
11:52
Allah'ınıza gurban olurum Sizin... İşte umut dolu GELECEĞİMİZ
Beğen
/ 5 kişi beğenmiş
-
öğretmen
07.05.2026
11:50
Bir öğretmen olarak söylüyorum.Çocuklar gerçekten temiz masum.sonradan arkadaş çevre sosyal medya toplum bozmazsa .hepsi adı gibi çocuk masum.
Beğen
/ 5 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle