CHP'li Marmaris Belediyesi “Bakım maliyeti yüksek” diyerek yüzme havuzunu kapatınca yarışlara hazırlanan lisanslı sporcular antrenmansız kalmamak için boş havuzda kulaç attı.
Yüzme Eğitim Merkezi'nin kapatıldığı bilgisi kulüplere gönderilen resmi tebligatla ortaya çıktı. İlçedeki tek kapalı yüzme havuzu olan tesisin süresiz kapatılma kararına sporcular ve veliler sert tepki gösterdi.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabından 'Daha önce hiçbir sınavda çıkmamış bir havuz problemi:)' paylaşımında bulunarak, "Türkiye'nin her köşesinde Bakanlığımıza bağlı 732 yüzme havuzunda milletimize hizmet veriyoruz. Ve hepsinin içerisinde su var. Siz kaygılanmayın gençler, evvelallah biz bunu da çözeriz" dedi.
-
Vvv
10.05.2026
21:58
Utan CHP
Bu vidioyu butun Dunya gordu isimiz gucunuz Turkiyeye kotu gostermek Allah sizlere akil vikir versin
Beğen
-
Envers
10.05.2026
16:57
CHP havuzu doldurursa rakı balığı nasıl bulucak
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
DATÇALI
10.05.2026
15:52
BU CHP ZİHNİYETİNİN KÖKÜNÜ TÜRKİYEDEN KAZIMAK GEREKİR, Adamlar sürekli absürük işler yapıyorlar. Taciz, Tecavüz, Vatandaşın malına çökme, Rant, Rüşvet, Yolsuzluk, Tehdit, Şantaj, Devleti dolandırma. Yalan söyleme, İftira, vb. Daha fazlası varsa bilen arkadaşlar yazsın.
Beğen
/ 6 kişi beğenmiş
-
Ali
10.05.2026
15:23
İki tavsiyem var ayrıca sakalım da var. 1.Boğulmayın dikkat edin.
2.Bayan sporcular chp nin olduğu yerde kendine dikkat eysin.
Beğen
/ 9 kişi beğenmiş
-
Kutret
10.05.2026
13:22
Aynı CHP gibi debeleniyorlar .birde oradaki bayanlar CHP li yöneticilere dikkat etsinler malum haberler var.
Beğen
/ 13 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle