Tüm yasal düzenlemelere rağmen belediyelerin sorumsuzluğu nedeniyle sokaklarda dolaşan başıboş köpekler tehlike saçmaya devam ediyor.

Son görüntüler İstanbul'un Bağcılar ilçesinden.

13 yaşındaki kız çocuğu, dedesiyle evine giderken komşularının dükkanın önünde bulunan köpeğin saldırısına uğradı.

Kolunu kaptıran küçük kız kurtulmaya çalışsa da başarılı olamadı.

Devreye kızın dedesi ve köpeğin sahibi girdi. Talihsiz kız neredeyse kolunu kopartacak köpeğin ağzından güçlükle kurtarıldı.  Hastaneye kaldırılan çocuğun kolunda yüzde 20 doku kaybı oluştu.

 Aynı köpeğin daha önce de 4 kişiye saldırdığı iddia edildi.

Olay geçtiğimiz ay İstanbul Bağcılar'da meydana gelmişti köpek saldırısının görüntüleri yeni ortaya çıktı.

 

 

 

Yorumlar 21 Yorum Var
  • Kalyon 08.05.2026 14:53
    Vurun vurun vurun. insan yaşarken buna hayati risk bulunduran ne varsa yok ederim. Bu tür vakalarin hepsinde hayvan severin diye bu köpeklerin toplanıp kapatılmasına itiraz edenlerin parmağı vebali var. Bunlar zamanında bunları para zevk ne dersen de ,çoğaltıp beyenmeyip,bakmaktan sıkılıp sokağa atılan köpeklerin sonucu . Köpek severlerin mahareti bunlar.
  • Misafir 08.05.2026 14:19
    Köpek sahipli güya
  • Batmani 08.05.2026 14:17
    Devletimizi ayakta alkışlıyorum
  • Dede 08.05.2026 14:04
    100 ceza sart ağızlık niye yok
  • Murat76 08.05.2026 14:03
    Direkt belediyeye dava açın. Bizde kuzu kuzu kimse ses çıkarmıyor. Hayvanseverler meclisi bile basıyor. Bunlara bile birşey olmuyor, mağdur insanlardan ses çıkmıyor.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek