Tüm yasal düzenlemelere rağmen belediyelerin sorumsuzluğu nedeniyle sokaklarda dolaşan başıboş köpekler tehlike saçmaya devam ediyor.

Son görüntüler İstanbul'un Bağcılar ilçesinden.

13 yaşındaki kız çocuğu, dedesiyle evine giderken komşularının dükkanın önünde bulunan köpeğin saldırısına uğradı.

Kolunu kaptıran küçük kız kurtulmaya çalışsa da başarılı olamadı.

Devreye kızın dedesi ve köpeğin sahibi girdi. Talihsiz kız neredeyse kolunu kopartacak köpeğin ağzından güçlükle kurtarıldı.  Hastaneye kaldırılan çocuğun kolunda yüzde 20 doku kaybı oluştu.

 Aynı köpeğin daha önce de 4 kişiye saldırdığı iddia edildi.

Olay geçtiğimiz ay İstanbul Bağcılar'da meydana gelmişti köpek saldırısının görüntüleri yeni ortaya çıktı.

 

 

 

Yorumlar 8 Yorum Var
  • vatandaş 08.05.2026 11:24
    nedir bu ya artik bi yasa cikartin ya sehirin merkezinde agizlik yok bise yok sahibi suclu
  • Ali 08.05.2026 11:21
    Hangi il ve ilçe belediyelerinde oldu ise her ikisine de dava açıp en yüksek cezanın katıyla aynı cezayı belediyelre bölmeden ayrı ayrı ödemeleri gerekir. Ayrıca bir ceza da kanuna uymadıkları için kesilsin. Ayrıca belediye başkanları ve o görevlerde bulunan amirler de hapis yatsın. Müebbet hapis.
  • Türkiye seven 08.05.2026 11:20
    Yazıklar olsun, bu gençler Türkiyenin geleceği böyle mi korunuyor
  • Nedim 08.05.2026 11:17
    Toplanmayan belediye başkan larini hapis e atın .tan tan tan
  • misafir 08.05.2026 11:17
    Neden ciddi toplatıllmıyor insan hayatından önemli mi vahşi hayvanlar evlerde sokaklarda
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek