Ukrayna Premier Ligi’nde geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden Arda Turan yönetimindeki Shakhtar Donetsk, sahasında Obolon-Brovar’ı ağırladı. Ancak karşılaşmaya futbol değil, peş peşe çalan hava saldırısı alarmları damga vurdu.

Gecikmeli başlayan mücadelede Shakhtar Donetsk kısa sürede 2-0’lık üstünlüğü yakalarken, 18. dakikada sirenlerin yeniden devreye girmesiyle hakem oyunu durdurdu. Futbolcular ve teknik heyet güvenlik gerekçesiyle soyunma odasına geçti. Yaklaşık 60 dakikalık aranın ardından maç kaldığı yerden devam etti.

Karşılaşmanın 25. dakikasında ise hava saldırısı alarmı bir kez daha çaldı. Üçüncü kez verilen güvenlik uyarısının ardından hakemler ve oyuncular yeniden sahayı terk ederken, stadyumda büyük panik yaşandı.

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek