Ankara’da etkili olan sağanak yağış nedeniyle Keçiören ve Yenimahalle ilçelerinde bazı cadde ve sokaklarda su taşkınları meydana geldi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarıları sonrası Ankara'yı sağanak vurdu. Saat 15.00 sıralarında etkisini artıran sağanak yağış, hayatı olumsuz etkiledi. 

Özellikle Keçiören ve Yenimahalle ilçelerinde yoğun yağış sonrası yollarda su birikintileri oluştu.

YOLLAR GÖLE DÖNDÜ

Yağış nedeniyle bazı cadde ve alt geçitlerde su seviyesi yükseldi. Sürücülerin trafikte ilerlemekte güçlük çekti.

VATANDAŞLAR AKINTIYA KAPILDI

Keçiören ilçesinde sel suları nedeniyle bir kişi akıntıya kapıldı. Çevrede bulunan vatandaşlar, sürüklenen kişiyi kurtarmak için müdahalede bulundu.

Sel sularına kapılan vatandaşı tutmaya çalışan bazı kişilerin de akıntının şiddeti nedeniyle sürüklendiği görüldü. Çevredeki vatandaşların panik yaşadığı olayda, zaman zaman suyun etkisiyle kişilerin ayakta durmakta güçlük çekmesi dikkat çekti. 

Yaşananlar çevrede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yorumlar 11 Yorum Var
  • Misafir 22.05.2026 07:25
    YAVAŞ YAVAŞ gidin. Her yer sel.
  • Semih 21.05.2026 20:47
    mansurunda çok umrunda adam chp genel merkezinde ::))
Daha fazla yorum görüntüle