Hatay’da trafikte kornaya basarak araçları sollayan ve tehlikeli hareketler yaparak vatandaşlara korku dolu anlar yaşatan yolcu otobüsü kameraya yansıdı.
Antakya - İskenderun yolu Ovakent mevkiinde trafikte hızla ilerleyen yolcu otobüsü vatandaşları tedirgin etti. Seyir halindeki yolcu otobüsü, ısrarla kornaya basarak otomobilleri solladı ve trafiği tehlikeye düşürerek ilerledi. O anları korkuyla izleyen trafikteki bir vatandaşsa tehlikeli ilerleyişi cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Görüntülerde; otobüsün, trafikteki diğer araçlara kornaya basarak yol istediği, süratle ilerlediği ve zaman zaman tehlikeli manevralarla kazayla burun buruna geldiği görüldü.
23.05.2026 15:50
“GÜNCEL” Kategorisine Ait Diğer Videolar
-
Herodot
23.05.2026
23:27
Hasta vb acil durum mu oldu acaba ?
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Yorumcu
23.05.2026
23:05
Trafik kuralları net. Solu kapatan taksiye ceza yazılmalı. Otobüsün yaptığı bir hata yok. Eğer hız sınırı limitlerin içindeyse. Haber yapılacaksa kurallara uymayan taksi yolu kilitledi başlığı ile yapılmalıydı.
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
C ince
23.05.2026
21:48
Bayrama yetişecek belki acelesi var amcanın
Beğen
-
Dede
23.05.2026
20:16
Sol şerite geçmiş araba hızlı gitmiyor adam da mecburen sağdan soluyor
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
Türk Adam
23.05.2026
20:06
Demek ki cezalar caydırıcı değiiiiiil.
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle