İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde 3 kız öğrenci, yanlarındaki başka bir kız öğrenciyi yere savurarak tekme tokat darp etti. O anları da kayıt altına alan saldırganların yakalandığı öğrenildi.

ARNAVUTKÖY'DEKİ SALDIRGANLAR YAKALANDI

 İstanbul'un Arnavutköy okul çıkışında yaşanan olayda 3 kız öğrenci, birlikte yürüdükleri başka bir kız öğrenciye bilinmeyen nedenle tekme tokat saldırdı. Saçından tutup yere savurdukları kızı, darp eden öğrenciler o anları da kayıt altına aldı. Görüntülerde öğrencinin yere düşürüldüğü ve diğer çocukların saldırdığı anlar yer aldı. Öte yandan olayla ilgili çalışma başlatıldığı, akran zorbalığını gerçekleştiren çocukların tespit edilerek yakalandığı öğrenildi.

 

Yorumlar 17 Yorum Var
  • Şahin 26.05.2026 11:25
    Okuldan atilmalilar ve kamu yararına her gün temizlik yapmalılar Akillanirsa egitime geri dönebilirler Cezanın amacı başkalarının yeltenmesine engel olmak
  • vatandaş 26.05.2026 11:09
    Yatsınlar biraz akılları başına gelir,topluma da örnek olur.
  • Rabia 26.05.2026 11:07
    Nasıl çocuk yetistirorbu insanlar başka akranına zarar verebiliyor nasıl bir merhamet yoksunluğu
  • Çarşı 26.05.2026 10:57
    Ceza yok kanun var uygulama takip hiç ama hiç yok
  • Adem 26.05.2026 10:50
    Caydırıcı ceza af edilmeyen ceza olsun üç güne çıkarım demeyecek suçlu
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek