CHP'de Özgür Özel'in polise karşı başını çektiği provokasyon, günün sonunda tahliye ile sonuçlanırken; CHP tabanının kısıtlı katılımı internet ünlüsü Bahar Feyzan'ı şaşırttı.
Karar sonrası meydanlara "yüz binlerce insanın" akın edeceğini öngören Feyzan "umduğunu" bulamadı.
Akademisyen Dr. Emrah Gülsunar'ın da yer aldığı yayında konuşan Feyzan ile Gülsunar arasında şu diyalog geçti:
Bahar Feyzan: Şunu da soracağım. Şu da önemli ama bir taraftan. Şimdi böyle bir karar verildiği gün, mesela ben, dikkatimi çeken, dedim ki, CHP Genel Merkezi'ne otomatik olarak binler, yüz binler akar diye. Fakat beklendiği gibi de olmadı. Niye böyle oldu sence? Yani bir anda oraya böyle yüz binlerin akması gerekmiyor muydu? Yani halk bu taraftan da mı ümidini kesti?
Dr. Emrah Gülsunar: Yani şöyle tabii ki... Hiç olmadı diyemeyiz. Yani belli bir işte... Ben de diyorum, çok az...
Bahar Feyzan: Hayır tabii ki, ben onu kastetmiyorum ama ne demek istediğimi anlıyorsun bence.
Dr. Emrah Gülsunar : Evet, evet. Yani belki beklentinin altında kalmış olabilir. Yani doğru. Eee, yani belki burada insanlar biraz artık demoralize olmuş ve durumu da kabullenmiş gibi de olabilir gibi, gibi geliyor bana.