İstanbul Avcılar'da hatalı park edilen bir aracın trafiği kilitlemesi üzerine iki sürücü arasında tekme ve yumruklu yol verme kavgası çıktı. Çevredekilerin ayırdığı şiddet dolu o anları bir mahalleli gülerek kameraya aldı.

Olay, dün akşam saatlerinde Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde meydana geldi. Çift yönlü caddede yol ortasına bırakılan araç nedeniyle trafik akışı durdu. Bu sırada karşı karşıya gelen iki otomobil sürücüsü arasında yol verme nedeniyle tartışma başladı. 

DİĞER ARACA TEKME ATTI

Kısa sürede büyüyen tartışmada sürücülerden biri aracından inerek diğer araca tekme attı. Bunun üzerine diğer sürücünün de araçtan inmesiyle olay kavgaya dönüştü. İki sürücü birbirlerine küfrederek tekme ve yumruklarla saldırdı. 

GÜLEREK KAYDETTİ

Çevredekiler ve trafikte kalan sürücüler araya girerek tarafları ayırdı. Olayın daha da büyümesi önlenirken, yaşanan kavgayı aynı sokakta yaşayan bir kişi gülerek cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Em. Mem. 30.05.2026 18:50
    Buna anca gülünür.
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek