AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı’nın Sındırgı Devlet Hastanesi önünde yaptığı açıklamalara yanıt verdi.
Balıkesir’de sağlık yatırımlarının kararlılıkla sürdüğünü belirten Canbey, kamuoyunu yanıltmaya dönük algı siyasetine vatandaşın artık itibar etmediğini ifade etti.
"ALGI SİYASETİYLE VATANDAŞIMIZI YANILTMAYA ÇALIŞMAK KİMSEYE FAYDA SAĞLAMAZ"
Canbey, “Balıkesir’de tablo nettir. Hastanelerimiz yükseliyor, yatırımlarımız sürüyor, sağlık altyapımız her geçen gün daha da güçleniyor. Edremit’te, Kepsut’ta ve Sındırgı’da çalışmalarımız planlandığı şekilde devam ediyor. Gerçekler ortadayken algı siyasetiyle vatandaşımızı yanıltmaya çalışmak kimseye fayda sağlamaz.” dedi.
"BİZ POLEMİK DEĞİL HİZMET EDİYORUZ"
AK Parti’nin siyaset anlayışının eser ve hizmet üzerine kurulu olduğunu vurgulayan Canbey, “Biz polemik değil hizmet üretiyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Milletvekillerimizle, il başkanımızla ve kıymetli teşkilatımızla Balıkesir’imiz için durmadan çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.