CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Meclis’teki grup toplantısında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun basın danışmanı Atakan Sönmez’e hakaret etti. Partide uzun yıllardır görev yapan personellerin tazminatsız şekilde işten çıkarılmasına tepki gösteren Özel, bu duruma sessiz kalmayacaklarını belirtti.
"GELMİŞ O İĞRENÇ BIYIKLI"
Konuşmasında hakaret dolu ifadeler kullanan Özel, "Gelmiş o iğrenç bıyıklı, bu partide 24 yıldır çalışan, hepimize emeği, hizmeti olan canım arkadaşlarımızı tazminatsız çıkarmış. Kamuoyu tepki gösterince 'bir inceleyeceğim' diyor" ifadelerini kullandı.
SÖNMEZ: PARTİ MİLLETVEKİLİYLE POLEMİĞE GİRMEM
Özgür Özel'in sözlerine, Atakan Sönmez'den yanıt geldi. T24'e konuşan Atakan Sönmez, Özel'e cevap vermeyeceğini söyledi. Sönmez, "Ben Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı’nın basın danışmanıyım. Bir parti milletvekiliyle polemiğe girmem söz konusu olamaz. Buna bir cevabım olmayacak." ifadelerini kullandı.
-
YAŞAR ŞİNİK
03.06.2026
18:38
Bu millet yanında Lütfen çizgini değiştirme.
Beğen
-
Baba Kurt
03.06.2026
12:48
İğrenç bıyıklı demek nasil hastalıklı bir ruh hali. Özgür ün çocukluğuna inmek lâzım.
Beğen
/ 8 kişi beğenmiş
-
KURTULUŞ YOK
03.06.2026
12:19
Ne olduğunu daha önce gördük. Savcıyı tehdit ettin, sonuç malum, içerde bir sürü elamanın oldu. Her şey çok yolsuzluksuz olacak. Külhanbeylilk işe yaramıyor. İtiraflara bakarak, bunları açıklamıyorsan,Ekrem inin yanında yer hazırla. Düşün milletin yakadından.
Beğen
/ 6 kişi beğenmiş
-
isimsiz
03.06.2026
12:15
Biz de çekirdek çitlemeye devam ediyoruz.
Beğen
/ 6 kişi beğenmiş
-
Yarkan
03.06.2026
11:41
İnsanların kılık ve kıyafetine göre ayrımcılık yapmakda nedir?
Beğen
/ 5 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle